Jagerserf 24 - Ermelo

Inspectie & Advies

Inspectie & Advies

Voor alle zekerheid: Inspectie & Advies

Al bent u nog zo goed verzekerd, ongelukken en bedrijfsschade door een ondeugdelijke installatie wilt u voorkomen. De gevolgen van bijv. kortsluiting zijn naast enorme schrik vaak desastreus voor de continuiteit van uw bedrijf en daarmee voor uw medewerkers en klanten. Bovendien, de wetgever stelt u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, bezoekers en leveranciers. En... uw verzekeringsmaatschappij vraagt steeds meer van u!

Wettelijke normen
'Jansen' is u graag van dienst met periodieke controle en preventief onderhoud van elektrotechnische installaties volgens NEN-normen; incl. jaarlijkse, wettelijk verplichte inspectie c.q. onderhoud aan uw noodverlichting (accu!) en vluchtwegaanduiding. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven korting op de premie.

Gratis 'abonnement'
Heeft u een gratis 'abonnement', dan benaderen wij u jaarlijks. Voor controles en testen betaalt u ons uurtarief. De resultaten leggen wij vast in uw eigen logboek: voor uzelf, de brandweer, de overheid en uw verzekeraar. Kan er energie bespaard worden of het comfort worden verhoogd, dan krijgt u een gratis tip. Uiteraard! Bij reparaties of aanpassingen doen wij u vóóraf een prijsopgave. Dan weet u waar u aan toe bent! 

Heeft u een vraag?

U kunt altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag alles wat u wilt weten!

NEEM CONTACT OP

Inspectie & Advies

Vraag vrijblijvend een offerte aan