Jagerserf 24 - Ermelo

Domotica

Domotica

Domotica: minder knoppen en méér gemak!

U bent er ongetwijfeld een voorstander van: minder knoppen en méér gemak. Dat kan! ‘Jansen’ legt een link tussen techniek en comfort, veiligheid en energiebesparing door elektronische installaties in/om bedrijfspanden en woonhuizen aan elkaar te koppelen. Denk aan (buiten) verlichting, verwarming en ventilatie. Maar ook aan inbraakbeveiliging en zonwering. De mogelijkheden zijn onbeperkt.  

Wat een luxe!
Stelt u zich eens voor. U komt thuis, schakelt met één druk op de knop (bijv. op uw smartphone) de nodige verlichting in van uw woning, zet de verwarming een standje hoger en laat uw bad vol lopen.  Verlaat u uw pand, dan sluiten de ramen en gaat de verwarming automatisch lager. Wat een luxe!

Ook voor zorg en senioren  
Ook in de zorg en voor senioren is domotica een uitkomst. Alarmering, videofoon, deuren en gordijnen openen en sluiten etc. zijn ideale, betaalbare oplossingen in situaties, waarin het met de mens wat minder gaat. Niet onbelangrijk: domotica draagt volop bij aan duurzaamheid en reduceert uw energiegebruik. U verdient uw investering vaak snel terug!

Heeft u een vraag?

U kunt altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag alles wat u wilt weten!

NEEM CONTACT OP

Domotica

Vraag vrijblijvend een offerte aan